Menu Sluiten

Aanmelden Videoconsult

Via deze pagina kunt u alleen een afspraak maken voor een keuring in het kader van de Gezondheidsverklaring. Moet u gekeurd worden in het kader van de Mededelingprocedure? Vul dan het formulier op deze pagina in om een afspraak te maken.

Hieronder kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een psychiatrische rijbewijskeuring in het kader van de Gezondheidsverklaring via een videoconsult / videokeuring. We doen dit uiteraard via een beveiligde videoverbinding.

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van uw aanvraag op uw e-mailadres. Als u geen email ontvangen heeft controleert u dan s.v.p. eerst uw spam of ongewenste email box of neem contact met ons op. Een aantal dagen voor het videoconsult krijgt u van ons een email met instructies over het consult.

Maak hieronder uw afspraak voor een video keuring

Als u gekeurd moet worden in het kader van de Mededelingprocedure kunt u hier een afspraak maken.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Gedeeltelijk geboekt

Tijd*:

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Herhaling email*:

Uw CBR kenmerk*:

ZD-code:

Telefoon:

Reden van Keuring*:

*U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 48 uur van te voren. Als u annuleert tussen 48-24 uur voor uw afspraak brengen wij €20 annuleringskosten in rekening. Indien u binnen 24 uur voor uw afspraak annuleert zijn deze kosten €40.