Menu Sluiten

Aanmelden Videoconsult

Moet u gekeurd worden in het kader van de Mededelingprocedure? Vul dan het formulier op deze pagina in om een afspraak te maken. In verband met de wettelijke termijn die voor deze keuringen geldt gaan deze afspraken buiten de online agenda om.

Hieronder kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een psychiatrische rijbewijskeuring in het kader van de Gezondheidsverklaring via een videoconsult / videokeuring. We doen dit uiteraard via een beveiligde videoverbinding.

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van uw aanvraag op uw e-mailadres. Als u geen email ontvangen heeft controleert u dan s.v.p. eerst uw spam of ongewenste email box of neem contact met ons op. Een aantal dagen voor het videoconsult krijgt u van ons een email met instructies over het consult.

Voor keuringen in het kader van de Mededelingsprocedure kunt u geen videoafspraak maken, wel kunt u daarvoor een afspraak maken op onze locatie in Rotterdam of Goes. Neem daarvoor contact met ons op via deze pagina.

Maak hieronder uw afspraak voor een video keuring

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Gedeeltelijk geboekt

Tijd*:

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Herhaling email*:

Uw CBR kenmerk*:

ZD-code:

Telefoon:

Reden van Keuring*:

*U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 48 uur van te voren. Als u annuleert tussen 48-24 uur voor uw afspraak brengen wij €20 annuleringskosten in rekening. Indien u binnen 24 uur voor uw afspraak annuleert zijn deze kosten €40.